De Wonderzoet collectie is met veel plezier, oog voor detail, aandacht en warmte ontworpen en geproduceerd. De collectie zit vol cadeautjes voor jezelf én anderen; de sfeervolle producten maken je blij en vormen een fijne reminder om je vooruit te helpen. Verwonderen en bewonderen staan centraal, zodat je nog bewuster mag genieten van het nu. Het leven beleven, dat gunnen we je van harte toe.

De producten uit onze Wonderzoet collectie vonden wij – Anne & Dagmar – geweldig om te ontwerpen. Het is zo’n bijzonder proces wanneer alles samen mag komen! Ook vinden we het een eer om anderen blij te maken met een persoonlijk ontwerp, daarom maken we met veel plezier illustraties en creaties op maat. Een custom ontwerp is gebaseerd op jouw input, ideeën en wensen. Je deelt met ons de opdrachtbeschrijving via het contactformulier of je stuurt een mail naar contact@wonderzoet.nl. Vervolgens informeren we je over de werkwijze, de tarieven en de planning. Maken we de samenwerking concreet? Dan gaan we met veel plezier voor je aan de slag om aan jouw wensen te voldoen en de gepersonaliseerde bestelling te realiseren.

Wist je dat wij bijvoorbeeld liefdevolle geboortekaartjes, trouwkaarten en unieke illustraties kunnen maken op basis van jouw input? We denken graag mee om de kwaliteit te leveren die jij voor ogen hebt. Ook ontwerpen we logo’s, huisstijlen en zelfs complete websites en webshops. Lees hier meer over de mogelijkheden om samen te werken.


We kijken uit naar jouw opdrachtbeschrijving! Het is niet erg als je nog geen concrete ideeën hebt, we vinden het een eer om je in dit creatieve proces te ondersteunen en te versterken. Samen maken we er een mooi geheel van!