De wereld een beetje mooier maken met stijlvolle en hartverwarmende producten die we met liefde creëren. De Wonderzoet collectie is met veel aandacht en plezier ontworpen en geproduceerd om jezelf én anderen blij te maken. Het zijn stuk voor stuk sfeervolle cadeautjes voor jong en oud waarbij verwonderen en bewonderen centraal staan.

Anne & Dagmar zijn de founders van Wonderzoet, naast vriendinnen zijn zij ambitieuze ondernemers die deze webshop met veel enthousiasme runnen. Het was altijd al een droom van hen om een eigen collectie te ontwerpen en te produceren; nu versterken zij elkaar door hun krachten te bundelen. Dagmar is illustrator en geniet met volle teugen van het creatieve proces om sfeervolle elementen, hartverwarmende teksten en inspirerende ontwerpen te creëren. Dagmar helpt anderen graag vooruit als tekstschrijver, marketeer en coach. Haar missie? Don’t go through life, grow through life. Je kunt haar avonturen volgen via haar blog ByDagmarValerie.nl. Anne vult haar geweldig aan en andersom; samen vormen zij het betrokken Wonderzoet team dat graag de verwachtingen van klanten overtreft.

Anne is een zeer getalenteerde vormgever en is een absolute heldin als het gaat om het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Haar favoriete bezigheid? Een droomwebsite opleveren aan haar opdrachtgever. Kijk voor meer informatie en inspiratie op StudioSolveig.nl wanneer je interesse hebt in het lanceren van jouw droomwebsite of webshop. Anne heeft oog voor detail en maakt een prachtig geheel van zowel losse hersenspinsels tot concrete ideeën. Ook denkt zij met haar proactieve werkwijze graag mee om tot de gewenste resultaten te komen. Wil je bijvoorbeeld een ontwerp op maat bestellen in de stijl van Wonderzoet? Wij kunnen niet wachten om meer voor je te kunnen betekenen! In de tussentijd werken we met veel plezier aan nieuwe ontwerpen, printables, illustraties en producten om de Wonderzoet collectie uit te breiden. We hebben nog zoveel ideeën, maar staan ook zeker open voor jouw input. Stuur je ons een mailtje (contact@wonderzoet.nl) als we meer voor je kunnen betekenen?

We werken graag in teamverband, maar staan altijd open voor kansen waardoor we nog meer Wonderzoet liefhebbers kunnen verblijden. Denk je ons te kunnen versterken of wil je met ons samenwerken? We zien jouw bericht graag tegemoet! Laat een reactie achter via de contactpagina, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Dank voor het vertrouwen.

Veel liefs,
Anne & Dagmar