Anne & Dagmar, het betrokken team achter Wonderzoet, staan graag voor je klaar om meer voor je te kunnen betekenen. Met enthousiasme, plezier en passie werken zij samen met anderen om nog meer mensen blij te maken met de Wonderzoet collectie.

Verkooppunt voor Wonderzoet

We willen graag nog meer mensen verblijden met onze Wonderzoet collectie. Daarom is het bijvoorbeeld mogelijk om ons te versterken door de Wonderzoet collectie te verkopen. Heb je interesse in onze producten en ben je een potentieel verkooppunt? We hebben een speciale aanbieding waardoor het nog interessanter kan zijn om de collectie op te nemen in de winkel, als dank voor jouw interesse denken we graag mee om tot een aantrekkelijk Wonderzoet aanbod te komen.

Ontwerp op maat

Wist je dat we ook Wonderzoet producten personaliseren? Je kunt zelfs een ontwerp op maat bespreken, waardoor je bijvoorbeeld een liefdevol geboortekaartje, trouwkaart of unieke illustratie kunt bestellen. We vinden het een eer om een custom ontwerp voor je te creëren in onze Wonderzoet stijl. Heb je interesse in een samenwerking? Omdat onze werkwijze voor een persoonlijke opdracht kan variëren, bespreken we graag welke methode het beste aansluit bij jouw wensen. Ook vertellen we je meer over tarieven en de planning van het ontwerpproces. We kijken uit naar jouw aanvraag, je kunt een bericht met de opdrachtbeschrijving achterlaten via het contactformulier of ons een mail sturen (contact@wonderzoet.nl). We zien jouw wensen graag tegemoet!

Logo & huisstijl

Ben je enthousiast over de Wonderzoet collectie? En geniet je van de sfeervolle en warme stijl? Dan hebben we goed nieuws, want wij werken graag met je samen om een logo en/of huisstijl voor je te ontwerpen aan de hand van jouw wensen en input. Deel jouw wensen met ons door jouw bericht achter te laten via het contactformulier of stuur een mailtje naar contact@wonderzoet.nl, zodat we onze werkwijze met je kunnen delen.

Droomwebsite en/of webshop lanceren

Wil je graag jouw droomwebsite lanceren? Of verheug jij je op het runnen van een succesvolle webshop? Dan staan Anne & Dagmar – founders van Wonderzoet – voor je klaar! Zij hebben met veel plezier gewerkt aan de online visitekaartjes, inspirerende websites en webshops vol mooie producten van ambitieuze ondernemers. Anne is vormgever en bouwt websites, Dagmar is werkzaam als tekstschrijver en marketeer. Zij bundelen graag hun krachten voor jou om tot een ideaal én betaalbaar totaalpakket te komen. Met elkaar werken zij nauw samen om de website en/ of webshop van jouw dromen te lanceren! Stel dit project dus niet meer uit, maar vraag meer informatie aan en maak van jouw ideeën werkelijkheid!